BliX-EM  

 beweegt iedereen Tot 1  juni 2020  geen "live" groepstrainingen, maar wel ONLINE!!    Meld je nu aan via Fitmanager.

Gebruiksaanwijzing deelname aan de online trainingen
1) Installeer de app Zoom op je tablet of computer. (Mobieltje werkt niet echt tof)
2) Meld je voor de training aan via Fitmanager.
3) Training kost je 1 strip. Is je kaart niet meer geldig? App even naar Ellen (06 49 87 39 90) , verlengen we de looptijd.
4) Log 15-10 minuten voor aanvang van de training in op je Zoom-account.
5) Klik  op "join a meeting".  
6) Voer de Meeting-ID in. Deze zie je bij de desbetreffende training op de kalender vermeld staan als je je aanmeldt. Tip: kopieer even de link, altijd handig.
7) Zet je geluid op "mute". Dat houdt in dat jullie geen commentaar kunnen geven, op zich al heerlijk ;-), maar echte reden is dat het voor ons niet te doen is als iedereen tegelijk het gebruikelijke gekreun en gemopper laat horen...
8) Leg een matje en 2 dumbbells klaar. Als je die niet hebt zijn 2 flessen gevuld met water (of zand) een prima alternatief.  Zet ook een drankje voor jezelf neer.
9) Je ziet ons vanzelf op de afgesproken tijd in beeld verschijnen en we starten dan direct met de warming-up.  Eén trainer geeft de instructies, de ander werkt zich uit de naad en laat meteen de alternatieven zien voor als 't even te zwaar is.
10) Mocht de meeting stoppen terwijl de training nog volop aan de gang is herhaal dan het inlogproces. De trainer merkt dit ook en zal een korte pauze inlassen en meteen weer de meeting voor jullie openstellen, gebruik dezelfde Meeting-ID, vandaar ook de tip om m even te kopiëren.   
11) Geniet!
NB: op donderdag is de training speciaal voor onze Floor®-deelneemsters!

Hi, welkom op de site van BliX-EM


Het zijn vreemde tijden, Corona heeft ons behoorlijk in de greep. Om verspreiding van dit venijnige virus zoveel mogelijk te beperken geven wij tot 1 juni 2020 geen groepstrainingen. Ook de Floor® Zwangerschapstrainingen en Hersteltrainingen zijn geannuleerd.  We doen ons best om jullie via online tips en trainingsvormen te helpen om in beweging te blijven. Maar het allerbelangrijkste is dat we er samen voor zorgen zo gezond mogelijk te blijven.
 Let goed op elkaar!J
e bent op zoek naar een training die je past als een trainingsjasje.
Of je nou fit of niet-zo-fit bent,  sportfanaat of helemaal niet. 
Mannen, vrouwen , jong of oud; welkom! 
Wij zorgen er met onze unieke benadering voor dat je traint op de manier die bij je past.  
Met het  Floor®-programma bieden wij ook trainingen en voorbereiding aan rondom zwangerschap en bevalling.
Veiligheid, respect en humor zijn vaste zekerheden tijdens alle trainingen, voor de rest is iedere training weer een verrassing. 

Natuurlijk zeggen wij dat het een goed idee is om bij ons te komen trainen. Maar uiteindelijk beslis jij dat toch helemaal zelf. 
Dus : 
* werken we altijd met een gratis en geheel vrijblijvende proeftraining
* hanteren we geen inschrijfgeld of opzegtermijn 
* en werken we voor onze trainingen met multi-inzetbare en flexibele strippenkaarten. Jij bepaalt. 
En wij moeten gewoon goed ons best doen en zorgen dat je blijft. 

 

Scroll door deze site en leer ons zo al wat beter kennen.  Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een proeftraining of vragen om meer informatie.

Wij zijn de afgelopen jaren fors gegroeid en maken gebruik van een online klantenportaal, social media etc. Maar persoonlijke benadering, respect, toegankelijkheid, mens-zijn: dát zijn en blijven onze basiswaarden, daarom vinden we het van groot belang dat je je als klant gehoord en gezien voelt. Dus trek ons aan die trainingsjasjes als er issues zijn die de moeite waard zijn om even te bespreken. - 

     

Hey, jij ja, vind jij jezelf :
helemaal niet fit, gevoelig voor blessures, te dik, te dun, te oud? Vind je de meeste sporten stom en ben je meestal sponsor van de sportschool? Dan is onze  FIX-IT BOOTCAMP jouw ding!
Een unieke bootcamptraining, zowel wat betreft sfeer als inhoud. Kom eens gratis proef-trainen, luister naar de ervaringen van je medesporters en voel dat je leeft!