BliX-EM   

  In- & outdoortrainingen
Wie zijn wij ? (klik met de muis bovenin het fotokader voor een  korte foto-presentatie)

 

 

                  Trainers: Ellen Aalpoel & Marcel van Paeschen

 

Ellen

geboren in 1963, is graag lui maar altijd wel te bewegen tot bewegen. Opgeleid tot fysiotherapeut met als verbijzondering Women's Health. Beweegprofessional en Personal Trainer. Opleider, docent, ontwikkelaar.  
Daarbij ook als trainer/coach een ervaren expert op het gebied van begeleiding rondom zwangerschap en bevalling. Gek op lekker eten, drinken, gezelligheid en het motiveren van mensen.

Ellen zie je bij BliX-EM vooral aan het werk als out- en indoortrainster, beweegadviseur en docent. Daarnaast geeft ze onder de naam Ellen's  YVLO-ZwangerFit® trainingen en bevallingscoaching

Marcel

ervaren, creatieve en gedreven trainer, bouwjaar 1965. Verre van lui. Ruime ervaring in de sport, met name opgedaan binnen Defensie, en bij diverse sportscholen. Gecertificeerd Fitnessprofessional, Fitvak A en Fitvak B, Personal Trainer en bewegingsdeskundige Obese en Prediabetes. Houdt niet van saaie standaard trainingsprogramma's, wel van variatie en uitdagingen in een training. Kan trouwens ook erg lekker koken. 

Marcel is binnen BliX-EM werkzaam als Personal trainer en begeleidt diverse in- en outdoortrainingen, incompany- en teamtrainingen.

 


Samenwerkingspartners:

Sportcentrum Antvelink          
www.sport-deventer.nl 

Verbindingscentrum de Fontein, Fonteinkruid 61, 7422 MS Deventer
www.fonteincolmschate.nl

YVLO Cursus en Congres Organisatie
www.yvlo.nl 

Caroline Muller, kinder- en jeugdcoach, trainer, opleider
www.carolinemuller.nl

Moment Geluk fotografie
Facebook pagina "momentgeluk",  Marije Denekamp, tel.: 06 - 45 31 00 31


 

Admin gebied

Atom

Geen data

Je hebt nog niks gepost